Pages

.....

Photobucket Photobucket Photobucket

Salju

Friday, October 28, 2011

i miss my blog laaaa....!












Assalamualaikum w.b.t...
salam buat semua..(^^)..smile...


rindu untuk mencoretkan kata-kata kat blog nim...


sememangnye rindu sgt...


dan bila hari ini..dapat menghadap laptop dan meng'online'..tetibe jadi kaku..huhu


"HAAA!!!!NAK MULAKAN DARI MANE EK???"----AAAAaaasudahhhh,haha


hahaha...slama ni sibuk untuk menyiapkan Final Year Project..


Alhamdulillah, walaupun macam2 dugaan...tapi dapat jgk



ditempuhi..


semua ni sokongan dari teman2 semua..
syukur padaNYA dikurniakan org sekeliling yang sgt memahami..ALHAMDULILLAH..


ok la..memandangkan dah lame saya tak online n update blog..

hari ni saya kepilkan gambar2.......
1) final year project..














2)gambar beday ma n mirul..haha..
sempat buat kek untuk ma..(^^)...

tak lupe juge.
3)...gambar jejalan bersama adik n tunang saya disekitar kuala terengganu ni je..hehe


















ooopssss.....ade ganguan pulak mase nak bergambar..hehe




sempat main karem

hehe..ni gambar cik arnab n cik ayam..haha..die cakap bela dua ekor ni, xpayah bagi makan..hahaha

ok la..setakat ni je..tata
wassalam

3 comments:

  1. byknyer gamba..nie 20 in 1 da nie..huhu

    ReplyDelete
  2. Pakej lam satu entri..nampak bz benor ni..
    gud luck=)

    ReplyDelete
  3. yeay2! najmiah da kembali berbelog :))

    ReplyDelete

....................mr.panda saya.......................

..Meh..BaCA ni jUge..(^^)

...